• Dongguan Jiekang lamp co., Ltd
  • Dongguan Jiekang lamp co., Ltd
Dongguan Jiekang lamp co., Ltd

Nieuws

Slimme straatverlichting in San Diego, VS, hebben een discussie over monitoring op gang gebracht
Tijd vrijgeven: 2020-08-10 19:37:36  Hits: 37

Het lijkt op een gewone straatlamp op de plaats van een moord in San Diego in 2018.Het lijkt niet op een gewone straatlamp op de plaats van een moord in augustus in San Diego.




Het is anders dan de straatlantaarns.De pool is voorzien van een optische sensor.Bij het verlichten van de stad, het vastleggen van 24-uurs video beelden van de scène onder het.




Volgens de politie van San Diego is de stad onlangs uitgerust met duizenden van zulke slimme straatlichten om auto's en mensen te controleren.

Vanaf een dag begon de politie regelmatig video's uit straatverlichting te halen.Tot nu toe heeft de politie bijna 400 straatlantaarn video's gebruikt om zaken te onderzoeken, variërend van seksueel geweld tot vandalisme.

In de komende maanden, na meer dan een jaar advocacy van een coalitie van 30 lokale groepen genaamd vertrouwensband, bereiden de leden van de gemeenteraad van San Diego zich voor om twee nieuwe decreten in te voeren.Een daarvan is de invoering van nieuwe goedkeuringsprocedures voor de gemeenteraad voordat nieuwe technologieën worden aangenomen, en de ontwikkeling van duidelijke richtsnoeren voor openbare rapportage over het gebruik van nieuwe technologieën.De andere is het instellen van een privacyadviescomité (PAC), bestaande uit advocaten, privacydeskundigen en leden van de gemeenschap, zonder politie of gekozen ambtenaren, die de impact van technologieprojecten op de burgerlijke vrijheden kunnen beoordelen en hun aanvragen kunnen controleren.

" Er zijn goede toepassingen voor deze producten, maar er is geen toezicht. " Na de goedkeuring van de straatverlichting heeft het lid van de Raad Monica Montgomery in 2018 zijn functie vervuld en is sindsdien een groot voorstander van de surveillancevoorschriften geworden. " Het is voor mij van groot belang om de invoering van technologie met volledige transparantie, parameters en verantwoording te sturen, " zei jorgette g 243; mez, voorzitter van de Raad die ook de wetgeving steunde. " We hebben er geen. "

De high-tech intelligente straatlamp is het vaste apparaat van de internationale " slimme stad " Nee.Europese en Aziatische steden spannen zich in om straatlantaarns te installeren uitgerust met functionele modules die het verkeer, het weer en andere stedelijke fenomenen kunnen monitoren.Het is niet ongebruikelijk dat ze in handen van de politie vallen.De bezorgdheid over het monitoren van camera's en de gezichtsherkenning heeft de mars van Hong Kong&-35;39 ertoe geleid dat de verkeerslichten in 2019 werden opgeheven.Aangezien steden als Baltimore, Kansas City, Bethlehem, Pennsylvania en Portland, Maine hun straatlichtnetwerken heeft opgewaardeerd, heeft de American Civil Liberties Unio&_gewaarschuwdvoor de invoering van " technologie voor toezicht " in " geheim. " Nee.




Toen San Diego zijn slimme straatlicht pilot programma lanceerde met Ge stroom (nu Ge stroom van Daintree) in 2016, beloofden ambtenaren dat het veel kansen zou brengen.Niet alleen kunnen LED-lampen energie en geld besparen, maar hun sensoren zullen ook lucht- en liquiditeitsgegevens verzamelen.Parkeren zal gemakkelijker zijn, straten veiliger zijn, en ondernemers kunnen zaken doen op basis van deze open gegevens.Het proefproject werd uitgebreid tot een volwassen project in 2018.Onder een $30 miljoen miljoen contract, GE verbeterde 14000 van de stad, 35355; 39;s 6000 straatlantaarns en geïnstalleerde geavanceerde sensoren --inclusief video capture tools --op 3200 van hen.


voorgaand: No

volgende: No